За мен

yoga-instructor

Йога инструктор – Силвия Янкова- завършила Българска Ащанга йога академия, лицензиран инструктор към Yoga Alliance

– завършила Българска Ащанга йога академия, лицензиран инструктор към Yoga Alliance

Казвам се Силвия Янкова и съм родена на 06.11.1978г.
По професия съм лаборант.

С йога се занимавам от няколко години. Първоначално започнах защото имах доста излишни килограми, мислех че йога не е нищо повече от гимнастика, но постепенно нещата се промениха.

Благодарение на йога, в мен започна една много сериозна личностна трансформация. Станах по-осъзната. Започнах да намирам себе си, възприятията ми към света преминаха на съвсем друго ниво.

Ползите на физическо ниво в началото бяха невероятни и изненадващи, проблемите които имах започнаха постепенно да отшумяват, килограмите намаляха и тялото ми само след първата година редовна практика изглеждаше по съвсем друг начин.
Но най-голямата полза за мен беше промяната на съзнанието ми. Започнах да гледам на нещата по друг начин, станах много по-спокойна и уравновесена. Възприемах света, бог, вселената, хората и живота като цяло в една много по-дълбока светлина.

И сега след толкова години изучаване, наблюдения и редовна практика мога да кажа че обичам йога и съм я приела като начин на живот. Йога е част от моето ежедневие. Щастлива съм, защото правя това което обичам най-много, а именно преподаването на йога. Това ми носи дълбоко удовлетворение и радост!